0546 - 67 88 88

Wat betekent CROW 400 voor úw dagelijks werk?

Geplaatst op 11 oktober 2017

CROW, kennisplatform op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer en werk en veiligheid, introduceerde eerder dit jaar CROW 400, de nieuwe richtlijn voor veilig, zorgvuldig en risicogestuurd werken in verontreinigde bodem. Het in veiligheids- en milieuopleidingen gespecialiseerde BME Opleidingen legt in een handige infographic uit wat CROW 400 inhoudt en wat de mensen in het veld ervan merken.

CROW 400 moet leiden tot een betere risicobeheersing in het werkveld en tot meer deskundigheid bij het bepalen van de vereiste maatregelen. De nieuwe richtlijn bevat een nieuwe systematiek – met nieuwe grenswaarden – voor het bepalen van de veiligheidsklasses en de veiligheids- en gezondheidsrisico’s bij grondroerende werkzaamheden. Daarnaast stelt CROW 400 nieuwe eisen aan de opleiding en ervaring van personen die worden ingezet bij de voorbereiding en uitvoering daarvan.

Wilt u weten wat de invoering van CROW 400 betekent voor uw dagelijks werk? BME Opleidingen zet in de onderstaande infographic ‘CROW 400: nieuwe richtlijn voor werken in en met verontreinigde grond’ kort en bondig uiteen wat er verandert en wat de gevolgen daarvan zijn voor iedereen die te maken heeft met werkzaamheden in verontreinigde bodem en verontreinigd grondwater.

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer