0546 - 67 88 88

Wat heeft het aanleggen van een weg met een hardloopwedstrijd te maken?

Geplaatst op 14 september 2018

Ruim 290 mensen hebben meegedaan met de BRAVO-run. De hardloopwedstrijd over de nieuwe Zuidelijke randweg bij Woerden was een groot succes.

De BRAVO-run is georganiseerd door Roelofs en RunnersClub Woerden die in opdracht van de Provincie Utrecht de omgeving zo wilde bedanken voor hun geduld en begrip tijdens de aanleg van de nieuwe provinciale weg.

Waarom een hardloopwedstrijd? Het aanleggen van een weg en een hardloopwedstrijd hebben meer met elkaar te maken dan je zou denken. Dit wordt uitgelegd in onderstaande film, waarin beelden van de hardloopwedstrijd zijn gebruikt.

Projectomschrijving
Woerden kampte al jaren met verkeersproblemen. Doorgaand verkeer door de binnenstad, overbelasting van de wegen van en naar de aansluiting met de A12 en een overbelaste aansluiting op de A12 met vertraging als gevolg. Om de stad te ontlasten is er een Zuidelijke randweg aangelegd. Woerden heeft hiermee een tweede verbinding met de A12 gekregen. Lees hier meer projectinformatie.

Bekijk nu de video van deze speciale run:

Roelofs

Met Roelofs geeft u meerwaarde aan ruimte. Al meer dan 50 jaar combineert Roelofs als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser advies, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die inmiddels maatschappelijk verantwoord heet. Een weg die we als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.
Lees meer