0546 - 67 88 88

Bedrijvenpark de Marne

Het project
De Marne is een uitbreiding van een bestaand bedrijventerrein van circa 18 hectare, direct gelegen aan de A7 ten westen van Bolsward. Het bedrijventerrein leent zich uitstekend voor bedrijven met ambitie die zich op een toplocatie aan de snelweg willen vestigen. De eerste fase van het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van 6 hectare en is inmiddels bouwrijp.

Belangrijke kenmerken van het plan zijn een goede bereikbaarheid door de ligging aan de A7, een actief parkmanagement en een uitstekend ondernemersklimaat in Bolsward.

In de huidige plantekeningen hebben de kleinste kavels van De Marne een oppervlak van circa 1.900 vierkante meter, oplopend tot ruim 9.200 vierkante meter voor de grootste kavel. Harde beperkingen voor kavelgrootte zijn er echter niet.
Op uw verzoek kunnen wij voor u een kavel op maat maken.

De laatste promotiecampagne wordt gedragen door de slogan: “De Marne, daar kun je meters maken!” En zo blijkt ook. Inmiddels is ruim 5 hectare verkocht!
 

Ga naar projectsite

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:
Ga naar projectsite

Projectinformatie

Opdrachtgever
Eigen ontwikkeling

Provincie
Friesland

Aanvang project
2005

Oplevering project
2020

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 17 41ing. J.P. (Johan) van der Ploeg
Rayonmanager Noord

Vestiging
Regiokantoor Steenwijk
Lindehof 12
8332 VD Steenwijk

Tel: + 31 (0) 521 52 00 64

Contact

Relevante Projecten

> Eeserwold Steenwijk