0546 - 67 88 88

Bedrijventerrein Poort van Dronten

Het project
Roelofs verzorgt het ontwerp en de realisatie van de 2e fase van het bedrijventerrein Poort van Dronten. In totaal wordt hiervoor ruim 6,6 hectare nieuw industrieterrein aangrenzend aan de 1e fase van de Poort van Dronten ontwikkeld.

Poort van Dronten ligt aan de rand van Dronten, globaal begrensd door de Rendiertocht, de Hanzelijn, de Rendierweg en de Dronterringweg. De gemeente Dronten heeft besloten dit bedrijventerrein verder te ontwikkelen. Directe aanleiding hiervoor is de geplande vestiging van de Staay Food Group.

Bijzonderheden
Bijzonder is de aanleg van een ruime waterpartij. Het water grenst aan de noordelijke en oostelijke kant aan het open landschap. De zuidelijke en westelijke oever, omkaderd door bomenrijen, flankeren het bedrijventerrein. Op die manier ontstaat een herkenbare entree op een prachtige zichtlocatie langs de vernieuwde N307, de oost-westverbinding van Alkmaar tot Zwolle.

Project in cijfers
Het werk omvat het ontgraven van 81.800 m3 grond en de aanleg van ca. 2100m hoofdrijbaan, een gescheiden rioolstelsel en de aanleg van diverse watergangen en duikers. Het grondwerk wordt door middel van GPS en 3D modellen uitgevoerd.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Dronten

Provincie
Flevoland

Aanvang project
maart 2016

Oplevering project
juli 2016

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Steenwijk

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. J.P. (Johan) van der Ploeg
Rayonmanager Noord

Vestiging
Regiokantoor Steenwijk
Lindehof 12
8332 VD Steenwijk

Tel: + 31 (0) 521 52 00 64

Contact