0546 - 67 88 88

Bouwrijp maken realisatie spooronderdoorgang Voorpoort N148

Het project
De gemeenten Ede, Veenendaal en Renswoude, provincies Utrecht en Gelderland en ProRail zijn voornemens een fietstunnel en autotunnel te realiseren onder de spoorlijn Utrecht-Arnhem. Dit in verband met de uitbreiding van het aantal treinen over dit traject en de hierbij in gedrang komende verkeersveiligheid en doorstroming rondom de spoorwegovergang Nieuweweg-Noord.

Ter voorbereiding van de realisatie van de tweetal spooronderdoorgangen zal Roelofs starten met het bouwrijpmaken van het terrein. De werkzaamheden zullen voornamelijk op gebied zijn van watergangen verplaatsen, riool aanleggen, cunetten verlagen, puinbaan aanleggen en beschoeiing aanleggen.

Bijzonderheden
Het project bevindt zich op de kruising van een drietal gemeentes, tweetal provincies en binnen de invloedssferen van het spoor. Dit zorgt voor extra eisen en maatregelen vanuit de diverse stakeholders.

In de dichte nabijheid van dit werk heeft Roelofs recent de parkeerplaats Fort aan de Buursteeg gerealiseerd. Een project wat is voortgekomen vanuit het initiatief tot het realiseren van tweetal spooronderdoorgangen. 

Project in cijfers
90 st bomen rooien
9.200 m3 grondwerk, onder basisklasse
390 m1 riolering, beton & pvc
3.700 ton betongranulaat
265 m1 beschoeiing, 100% FSC

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Provincie Gelderland

Provincie
Gelderland

Aanvang project
september 2017

Oplevering project
oktober 2017

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Veenendaal

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. A.H.M. (Marcel) Grit
commercieel directeur

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact