0546 - 67 88 88

BRM en WRM Zuidbroek Apeldoorn

Het project
Voor de aanleg van een complete nieuwbouwwijk moet je soms de tijd nemen. Dit geldt met name voor de wijk Zuidbroek in Apeldoorn, waar we reeds in 2005 zijn gestart met de eerste voorbereidingen. Roelofs maakt hier voor ruim 330 woningen het terrein bouwrijp en woonrijp. In verschillende deelopdrachten (’t Rooster, Anklaarseveld en Parkpoorten) neemt Roelofs zowel het ontwerp als de realisatie voor haar rekening. Het succes van dit project komt met name door de prettige samenwerking met de Gemeente Apeldoorn en de verschillende bouwondernemingen.

Waterhuishouding
Op het plan Zuidbroek neemt de waterhuishouding een speciale plek in. Zo worden alle parkeerhavens voorzien van een waterpasserende bestrating. De speciaal ontworpen betonstraatsteen van v.d. Bosch Beton combineert de waterpasserende eigenschappen met een nostalgische uitstraling. Daarnaast dragen de wadi’s en het infiltratieriool bij aan een volwaardig afgekoppelde waterhuishouding.

Beekgoot
In het deelplan Anklaarseveld is 380 m betonnen beekgoot met gietijzeren roosters aangebracht van wel 1,80 diep. Hierdoor stroomt het hemelwater zichtbaar door de wijk.

Hoogwaardige afwerking
De wijk wordt ontworpen met veel oog voor detail. De parkjes worden afgewerkt met speciaal ontworpen betonplaten met ingestraalde teksten. De wadi’s worden afgewerkt met strategisch geplaatste schanskorven en met Noors graniet rondom de kolken. Deze speciale details worden gecombineerd met gebakken stenen, RVS afzetpalen en houten speelvoorzieningen voor een extra sfeervolle wijk.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:ing. P.J. (Peter) Gelink
Rayonmanager Oost

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact