0546 - 67 88 88

Composiet fietsbrug Steenwijk

Het project
Roelofs is door de gemeente Steenwijkerland gevraagd om de engineering op haar te nemen voor het ontwerp van een fietsbrug bestaande uit composiet. De brug komt ter plaatse van de Clausschool te Steenwijk. Het project is een onderdeel van herinrichting omgeving Clausschool.

Aanloop / ontwerp
Het werk bestaat hoofdzakelijk uit het slopen van een hardhouten brug, het aanbrengen van een nieuwe fietsbrug bestaand uit kunststof composiet met hardhouten leuningen en het aanbrengen van elementenverharding en fietspad in asfalt.

Vraagspecificatie
Voor de fietsbrug heeft Roelofs een vraagspecificatie opgesteld met de eisen en randvoorwaarden waaraan de nieuwe fietsbrug dient te voldoen. Dit betreft oa eisen m.b.t. maatvoering, leuning, constructie, slijtlagen, trillingen, uitspoeling, terreinafwerking inclusief proceseisen.Tevens zijn er levensduureisen gesteld per component, waarvan het composieten dek minimaal 100 jaar dient mee te gaan!

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
gemeente Opsterland

Provincie
Overijssel

Aanvang project
april 2017

Oplevering project
augustus 2017

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Steenwijk

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. J.P. (Johan) van der Ploeg
Rayonmanager Noord

Vestiging
Regiokantoor Steenwijk
Lindehof 12
8332 VD Steenwijk

Tel: + 31 (0) 521 52 00 64

Contact