0546 - 67 88 88

D&C Industrieterrein De Baarge te Staphorst

Het project
De gemeente Staphorst is voornemens om het bedrijventerrein De Baarge te herstructureren. Voor de aanpak van dit infrastructurele project is door de gemeente gekozen om te werken op basis van UAV-GC2005 (Design & Construct). Roelofs heeft een offerte uitgebracht voor het project ‘Herstructurering bedrijventerrein De Baarge’ in Staphorst. Door middel van een Economisch Meest Voordelige Inschrijving is Roelofs het werk gegund.

De Baarge is een bedrijventerrein met verschillende soorten bedrijfsactiviteiten. Het bedrijventerrein is gevestigd tussen de Gemeenteweg in het noorden, de spoorlijn Meppel/Zwolle in het oosten, de J.J. Gorterlaan in het zuiden en de Industrieweg in het Westen. In hoofdlijn bestaat de herstructurering uit de volgende werkzaamheden:
- Asfaltering Industrieweg met suggestiestroken.
- (Her)straten Westerparallelweg, Burgemeester Janssenstraat en de overige zijwegen
- Doortrekken Westerparallelweg - Burg. Janssenstraat
- Het uitvoeren van diverse rioolreparaties
- Het afkoppelen van verhard oppervlak
- Het aanbrengen van verlichting langs de J.J. Gorterlaan

Doel van de reconstructie is te zorgen voor een betere doorstroming en ontsluiting voor alle verkeer, als ook een uniform gebruik van bermen over het gehele terrein en een stimulatie tot een kwalitatieve inhaalslag voor de uitstraling van de bedrijven.

Bijzonderheden
De oude betonklinkers van de Industrieweg worden vervangen door asfalt; een zwarte rijbaan met rode fietsstroken. Voor de zijwegen worden de klinkers zoveel mogelijk hergebruikt om zodoende een stuk duurzaamheid te borgen.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Staphorst

Provincie
Overijssel

Aanvang project
5 november 2012

Oplevering project
oktober 2014

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88ing. G. (Gerrit) Kok
ontwerpleider

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact