0546 - 67 88 88

Engineering terreininrichting OEC Steenwijk

Het project
In opdracht van de gemeente Steenwijkerland heeft Roelofs de engineering en het toezicht toe gekregen van het project: ‘terreininrichting rondom het Onderwijs Expertise Centrum’ (OEC). Het project is gelegen in de wijk Woldmeenthe te Steenwijk.

De werkzaamheden houden kort in dat er parkeervoorzieningen worden gerealiseerd voor invalide taxibussen en personenauto’s. Tevens zal er een schoolplein worden aangelegd met verschillende speelvoorzieningen. Tijdens het opstellen van het bestek is er rekening gehouden met dergelijke zaken als: voetpaden bestemd voor invaliden, de regenwaterafvoer en werken nabij het spoor. Het totale aan te brengen verhardingsoppervlak rondom het OEC komt neer
op ca. 4800m2.

Bijzonderheden
Het aanleggen van de infra zal plaats vinden tijdens de bouw van het Onderwijs Expertise Centrum. Dit vergt een goede communicatie tussen de verschillende (bouw)aannemers. Vandaar dat er onder toeziend oog van Roelofs wordt gestreefd tot een kwalitatief goed resultaat.

 

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Steenwijkerland

Provincie
Overijssel

Oplevering project
14-6-2013

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Steenwijk

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88ing. J.P. (Johan) van der Ploeg
Rayonmanager Noord

Vestiging
Regiokantoor Steenwijk
Lindehof 12
8332 VD Steenwijk

Tel: + 31 (0) 521 52 00 64

Contact