0546 - 67 88 88

Erfverharding de Vries te St. Nicolaasga

Het project
In opdracht van de Vries te St. Nicolaasga heeft Roelofs erfverharding aangebracht op het melkveebedrijf. Roelofs heeft zich hierin gespecialiseerd door jarenlange ervaring in het werken bij agrarische bedrijven. Hierdoor heeft Roelofs de wensen van de Vries eenvoudig waar kunnen maken.

Roelofs legt complete erfverhardingen, silovloeren, kavelpaden en voergangen aan die sterk, duurzaam, naadloos, vloeistofdicht, representatief en bestand zijn tegen het inwerken van perssappen. In de agrarische sector wordt veelvuldig gebruik gemaakt van zuurbestendig asfalt. Zuurbestendig asfalt biedt de juiste oplossing voor voersilo’s of kuilvoerplaatsen waardoor het zuur uit onder andere maïs geen invloed heeft op het asfalt en het hierdoor langer mee gaat.

Door de aanleg van asfalt hebben ook ziektekiemen minder houvast dan bij een open erfverharding van bijvoorbeeld klinkers. Daarbij is asfalt in tegenstelling tot beton snel aangelegd en vrijwel direct gebruiksklaar. Omdat de huidige landbouwwerktuigen groter zijn dan een aantal jaren terug, voldoet het aanwezige asfalt vaak niet meer aan de eisen. Scheurvorming, verzakkingen en losse brokken asfalt zijn daarvan het gevolg.  

Onderhoud, overlagen van bestaande verharding van beton of klinkers of geheel nieuwe aanleg is mogelijk. De uitvoering kan zo worden ingepland dat bedrijfsactiviteiten niet stagneren. Bijkomende werkzaamheden als het aanbrengen van afwatering, het op hoogte brengen van bermen of het verzorgen van een juiste aansluiting op andere bestaande verharding kan op verzoek worden uitgevoerd.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Melkveebedrijf de Vries te St. Nicolaasga

Provincie
Friesland

Aanvang project
27 juni 2014

Oplevering project
27 juni 2014

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Steenwijk

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. J.P. (Johan) van der Ploeg
Rayonmanager Noord

Vestiging
Regiokantoor Steenwijk
Lindehof 12
8332 VD Steenwijk

Tel: + 31 (0) 521 52 00 64

Contact