0546 - 67 88 88

Groot onderhoud asfaltwegen Arnhem

Het project
Binnen dit project wordt de aankomende 2 jaar divers onderhoud uitgevoerd door Roelofs aan verschillende (asfalt)wegen. Het project bestaat uit verschillende deelopdrachten waarbij onderhoud uitgevoerd wordt aan wegen of fietspaden in het centrum, op de centrumring of bijvoorbeeld in het buitengebied. Elke locatie vormt een nieuwe deelopdracht.

De gemeente Arnhem vraagt in deze 2 jaar een deelopdracht uit aan Roelofs waarna Roelofs zo snel mogelijk overgaat tot uitvoering, voorafgegaan aan een gedegen werkvoorbereiding. Bij elke deelopdracht staat een bereikbare en veilig omgeving centraal waarbij minimale hinder en (geluids)overlast wordt veroorzaakt.

Bijzonderheden
Elke deelopdracht is weer verschillend, verschillend in omvang en in door te voeren maatregelen in omgevingsomstandigheden. Dit vraagt om een goede en gestructureerde aanpak per deelopdracht waarbij de kwaliteit van de voorbereiding, uitvoering en nazorg geborgd blijft.

Ga naar projectsite

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:
Ga naar projectsite

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Arnhem

Provincie
Gelderland

Aanvang project
juni 2017

Oplevering project
december 2020

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88D.J. (Jan) van Faassen
regiomanager Wegenbouw

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact