0546 - 67 88 88

Herinrichting buitenruimte MSG ‘De Garve’ te Lochem

Het project
Aanleg van het nieuwe schoolplein rondom het nieuwe MSG ‘de Garve’ en de herinrichting van de openbare ruimte rondom de school. Ook een deel van het gebied daarbuiten wordt heringericht waarbij de openbare ruimtes verkeersveiliger gemaakt worden  voor alle weggebruikers. Daarnaast wordt tevens gedeeltelijk een nieuw hemelwaterriool aangebracht.

Bijzonderheden
Ontwerp
In samenspraak met de gemeente Lochem en de twee scholen (Meester G. Propschool & Prins Hendrikschool) die in de toekomst gevestigd zitten in het nieuwe MSG ‘De Garve’ wordt het ontwerp uitgewerkt. Daarnaast hebben buurtbewoners ook enige inspraak gehad bij de totstandkoming van het ontwerp middels informatieavonden.

Uitvoering
In samenspraak met de gemeente Lochem en de twee scholen wordt een faseringsplan opgesteld die zo min mogelijk overlast tot gevolg zal hebben en waarbij veilig gewerkt kan worden. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt het omgevingsmanagement ingericht door de omgevingsmanager. Bij hem kan de omgeving terecht met allerlei vragen en opmerkingen en hij zal de omgeving voorzien van de nodig informatie rondom de uitvoering van alle werkzaamheden.

Project in cijfers
Aanleg nieuw HWA riool: ca. 500 m
Herinrichting verschillende bestaande woonstraten: ca. 6000 m2
Aanleg nieuwe schoolplein: ca. 2000 m2

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:K. (Kevin) Boonk
Omgevingsmanager 06-10623790

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact