0546 - 67 88 88

Herinrichting centrum Lemmer fase 2,stationsplein

Het project
De Gemeente De Fryske Marren realiseert de herinrichting Lemmer fase 2 en Stationsplein te Lemmer. Herinrichting van centrum Lemmer is onderdeel van het Masterplan Toegangspoort Lemmer. De uitvoering van de projecten uit de Toegangspoort Masterplan Lemmer wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Fryslân.

Omdat de gemeente niet het hele centrum van Lemmer tegelijk op de kop wil zetten, zijn de werkzaamheden opgeknipt in fases. Fase 1: Lange Streek en Korte Streek is inmiddels gereed. Roelofs begint begin 2016 met fase 2 Burgemeester Krijgerplein, Oude Sluis, Schulpen en het Stationsplein (en omgeving).

Bijzonderheden
Bijzonder aan dit project is dat de werkzaamheden zich afspelen midden in het het cenrum van Lemmer. Er wordt begonnen met de Oude Sluis en de Emmakade. Het gedeelte aan de Schulpen en de Schans volgt en vervolgens wordt de Korte Streek en de Gedemtegracht aangepakt. Het Burgemeester Krijgerplein volgt daarna.

Tegelijk met de werkzaamheden aan de Schans, beginnen ook de werkzaamheden aan de Stationsweg (bij het Stationsplein). Vervolgens wordt het parkeerterrein in deelfases aangepakt. Er is op het Stationsplein altijd toegang tot een aantal parkeerplekken zodat de mensen minimaal gehinderd worden.

Webcam Lemmer
Alle activiteiten, maar ook bijzonderheden live kijken via www.webcamlemmer.nl

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente de Friese Meren

Provincie
Friesland

Aanvang project
januari 2016

Oplevering project
oktober 2016

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Steenwijk

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88