0546 - 67 88 88

Herinrichting Fontanusplein Putten

Het project
In samenwerking met MKB Reva en Ton Thus is voor gemeente Putten een visie opgesteld voor de kern van het winkelgebied in Putten. Daarnaast zijn er een tweetal varianten opgesteld voor het Fontanusplein. Dit plein ligt nabij het winkelgebied in het centrum van Putten, naast het gemeentehuis.

Bij dit project is een klankbordgroep betrokken. De klankbordgroep bestaat uit: ondernemers uit het centrum, gemeente Putten, burgers en kerkgenootschappen. Door deze groepen deel te laten nemen aan de klankbordgroep kan vanuit verschillende hoeken gekeken worden hoe men tegenover het plan staat.

Roelofs heeft allereerst verschillende schetsontwerpen gemaakt. Hieruit is een voorlopig ontwerp ontstaan. Daarnaast is er door Roelofs gezorgd voor referenties. Hierbij moet gedacht worden aan: het soort bestrating, verlichting, beplanting en straatmeubilair.

Uiteindelijk zijn er twee voorkeursvarianten voor het plein opgesteld. De varianten zorgen ervoor dat de kwaliteit van de openbare ruimte zal worden hersteld.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Putten in samenwerking met MKB Reva

Provincie
Gelderland

Aanvang project
2016

Oplevering project
2017

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. P.J. (Peter) Gelink
Rayonmanager Oost

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact