0546 - 67 88 88

Herinrichting Kirchenumfeld Nordseite Uelsen

Het project
De expertise Mobiliteit heeft gezamenlijk met MD Landschapsarchitecten een concept opgesteld voor de dorpskern Uelsen te Duitsland. Het concept bevat de nieuwe voorgestelde inrichting van de dorpskern en de verkeerssituatie. Zo is er onder andere een verkeersonderzoek uitgevoerd naar het verkeer door de dorpskern Uelsen. Het concept geeft de condities aan op basis waarvan de Gemeinde Uelsen en de Evangelische Reformierte Kirche de komende jaren gefaseerd het plan kunnen uitvoeren.

Een onderdeel van dit concept is de locatie van de Evangelische Reformierte Kirche in het midden van de dorpskern Uelsen. Voor de Evangelische Reformierte Kirche is een specifiek ontwerp gemaakt van een plein aan de noordzijde van de kerk. Inmiddels wordt deze aangelegd.

De Gemeinde Uelsen en de Evangelische Reformierte Kirchengemeinde hebben gezamenlijk een concept opgesteld onder begeleiding van MD Landschapsarchitecten en de expertise Mobiliteit van Roelofs. Juist de combinatie van stedenbouwkundige, landschappelijke kennis met verkeer en ontwerp heeft voor een toegevoegde waarde gezorgd in de planvorming.

De inrichting bestaat uit het aanbrengen van een plein, bestaande uit verhardingsmaterialen en beplanting. Het plein dient voor festiviteiten van de Gemeinde Uelsen en de Evangelische Reformierte Kirche. Voorts zal deze worden gebruikt als parkeerterrein voor bezoekers aan de kerk.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeinde Uelsen / Evangelische Reformierte Kirchengemeinde

Provincie
Drenthe

Aanvang project
April 2012

Oplevering project
Maart 2013

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88ing. C.T. (Tim) Adema
hoofd kenniscluster en senior adviseur Verkeer en Vervoer

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact