0546 - 67 88 88

Herinrichting kruising Rutbekerveldweg Enschede

Het project
Met de aanleg van de N18 tussen Enschede-Doetinchem door Noaber18, komt de huidige toegang van de zandwinning Het Rutbekerveld op de N18 (Haaksbergerstraat) te vervallen. Met Rijkswaterstaat en de gemeente Enschede is gekeken in combinatie met de uitbreiding en de verontdieping hoe de ontsluiting van de locatie kan worden gewaarborgd. Bij de Badweg komt een viaduct over de N18 en wordt deze ontsloten op de oude N18, welke als parallelweg gaat functioneren.  Het nieuwe depot van zandwinlocatie Het Rutbekerveld komt aan de Rutbekerveldweg. De kruising met de Badweg moet hiervoor worden aangepast om de transport per vrachtwagen/trailers verantwoord (veilig – ruimtelijk) te laten plaatsvinden. Hiervoor heeft expertise Mobiliteit een advies  gegeven en Beheer en Onderhoud de onderzoek en verhardingsadviezen verzorgd.

In samenspraak met de gemeente heeft Roelofs het werk uitgewerkt tot een ontwerp en wordt het in april in uitvoering gebracht.

Bijzonderheden
De samenwerking met de gemeente was in een bouwteamverband. Roelofs heeft als kartrekker alle nutsvoorzieningen gecoördineerd. De herinrichting vindt plaats in april/mei 2017 waarna snel de verkoop ook vanaf de Rutbekerveldweg zal gaan plaatsvinden. Bekijk hier een filmpje van de zandwinning Rutbekerveld.

Project in cijfers
4.600m2 slijtlagen (rood en grijs)

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
VOF Rutbekerveld

Provincie
Overijssel

Aanvang project
eind maart 2017

Oplevering project
1 mei 2017

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. P.J. (Peter) Gelink
Rayonmanager Oost

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact