0546 - 67 88 88

Jachthaven Oosterzee

Het project
De jachthaven Oosterzee ten noorden van het dorp Oosterzee ligt in het Tjeukemeer in de Zuidwesthoek in de gemeente de Friese Meren. Het Tjeukemeer heeft een oppervlakte van ca. 22km en is hiermee het grootste binnenmeer van de provincie Fryslân. Grote zeehavens/binnenhavens en jachthavens hebben vaak te kampen met ondieptes als gevolg van sediment (baggerspecie). Gevolg hiervan is dat de jachthaven Oosterzee op enkele plaatsen dichtslibt. Roelofs is gevraagd hiervoor een praktische oplossing te bedenken.

Het kenniscluster waterriolering & ecologie van Roelofs heeft voor het probleem dat zich voordoet in de jachthaven Oosterzee tevens advies ingewonnen bij D. Hurdle van BMT Argoss, een specialist in kust- en haven engineering.

Roelofs is erin geslaagd, gebruikmakend van de achtergrondinformatie van D. Hurdle, twee verschillende aanpassingsmogelijkheden te ontwerpen waarbij de situatie in ieder geval zal verbeteren en mogelijk zelfs zal worden opgelost.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente de Friese Meren

Provincie
Friesland

Aanvang project
28 januari 2014

Oplevering project
07 mei 2014

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Steenwijk

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88ing. J.P. (Johan) van der Ploeg
Rayonmanager Noord

Vestiging
Regiokantoor Steenwijk
Lindehof 12
8332 VD Steenwijk

Tel: + 31 (0) 521 52 00 64

Contact