0546 - 67 88 88

Marktpromenadeplan Centrum Haaksbergen

Het project
In maart 2009 werd Roelofs gevraagd om het civiele deel van het Markt-promenadeplan in het centrum van Haaksbergen aanbestedingsgereed te maken. Roelofs moest een concrete invulling geven aan de ideeën van een Stedenbouwkundigbureau. Gezien het oude karakter van de binnenstad van Haaksbergen was een gebakken steen een voor de hand liggende keus. Maar welke kleur, welk formaat en in welk verband? Hierbij werd o.a. besloten een tweetal visualisaties te maken. In overleg met betrokken partijen, samengebracht in een klankbordgroep, waaronder de winkeliers, de kerk en omwonenden, werden deze door Roelofs gemaakt en tijdens een informatie avond gepresenteerd. Mede door het maken van 3D visualisaties werd de informatieavond een succes.

Bijzonderheden
Door het visualiseren van het ontwerp wordt er meer duidelijkheid gecreëerd bij de diverse betrokkenen, waardoor eventuele bezwaren in een vroeg stadium voorkomen of opgelost kunnen worden. Bijkomend voordeel bij het gebruik van 3D visualisaties is dat het bijdraagt aan een snellere projectvoorbereiding en dat een grote toegevoegde waarde heeft bij het presenteren van plannen aan alle betrokkenen.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Haaksbergen

Provincie
Overijssel

Aanvang project
2009

Oplevering project
2009

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88ing. P.J. (Peter) Gelink
Rayonmanager Oost

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact