0546 - 67 88 88

Onderhoud terminal P&O Ferries Zuid Holland

Het project
Onderhoud van de terminals van P&O Ferries in Rotterdam (NL), Zeebrugge (BE) en Hull (GB). Het betreft specifiek het onderhoud van de verhardingen (gesloten en elementen verhardingen), spoorlijnen en de riolering op de terminals. 
Tevens is een advies opgesteld voor het jaarlijkse onderhoud. Naast onderhoud aan de verhardingen en riolering zijn ook diverse  ontwerpen en berekeningen gemaakt voor de aanlegvoorzieningen en kades van zeeschepen. Deze zijn tevens door Roelofs in bouwteamverband gerealiseerd.

Bijzonderheden
Gedurende de werkzaamheden heeft het logistieke proces op de terminal geen hinder ondervonden. De werkzaamheden zijn in nauw overleg afgestemd met de stake-holders Port Duty Manager, NS-spooraansluitingen, Pro-Rail, P&O ferrymasters, ISPS-code. Mede door de werkzaamheden gefaseerd en ’s nachts uit te voeren kon het proces op de terminal operationeel blijven en de veiligheid van de medewerkers en terminal gewaarborgd blijven.

Project in cijfers
Onderhoud bestrating op 3 Terminals: 12.000m2
Onderhoud spoorlijnen: 400m1
D&C aanleg voorzieningen: 1 stuks
Onderhoud betonnen laad- loskade: 100 m1
Onderhoud riolering: 1200m1

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
P&O Ferries

Provincie
Zuid-Holland

Aanvang project
januari 2013

Oplevering project
juni 2013

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Veenendaal

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88