0546 - 67 88 88

Werkzaamheden paden Rumerslanden Almelo

Het project
De Woningstichting St. Joseph heeft het project onderhoudswerkzaamheden achterpaden van een deelgebied van de wijk Rumerslanden te Almelo aan Roelofs gegund op basis van ontwerp & uitvoering.

De buurt Rumerslanden (wijk Sluitersveld) dateert van de periode direct na de Tweede Wereldoorlog. De woningen in deze wijk zijn in ijltempo gebouwd voor de arbeiders van de textielfabrieken van Hedeman. Aanvankelijk was het de bedoeling deze woningen grotendeels te vervangen door nieuwbouw. Door de economische recessie is er gekozen voor een andere aanpak nl. groot onderhoud. Tot dit onderhoud behoort ook de achterpaden.
Door een inventarisatie en inmeting is een duidelijk beeld van de bestaande situatie verkregen. De achterpaden moesten volledig worden voorzien van een nieuwe verharding. In verband met het bezuiniging op  de toekomstige onderhoudskosten is gekozen voor een asfaltverharding met een slijtlaag. Voor de afwatering in de achterpaden zijn tevens kolken met afvoerleidingen aangebracht. Tevens zijn een aantal erfafscheidingen vervangen en is er tegen de erfafscheidingen langs deze achterpaden klimop (Hedera) aangebracht.  De bovenstaande werkzaamheden zijn inmiddels grotendeels afgerond,
dit voorjaar zal alleen de slijtlaag nog moeten worden aangebracht.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Woningstichting St. Joseph Almelo

Provincie
Overijssel

Aanvang project
Oktober 2013

Oplevering project
mei 2014

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. P.J. (Peter) Gelink
Rayonmanager Oost

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact