0546 - 67 88 88

Ontsluitingsstudie Coevorden

Het project
De gemeente Coevorden is volop in ontwikkeling. Daarnaast zijn er ontwikkelingen gaande in de omgeving van Coevorden die invloed hebben op de verkeersstructuur binnen Coevorden. De belangrijkste is het project N34. De gemeente Coevorden heeft de ambitie in de toekomst een zuidelijke rondweg aan te leggen, waarmee de bedrijventerreinen in Coevorden-Zuid en het Europark worden ontsloten. Deze rondweg kan alleen worden gerealiseerd bij een volledige aansluiting op de N34 ter hoogte van het Klooster.

Roelofs Advies en Ontwerp is door de gemeente Coevorden gevraagd voor het uitvoeren van een ontsluitingsstudie.
De eerste taak voor Roelofs was het analyseren van de reeds uitgevoerde onderzoeken naar de ontsluiting van Coevorden-Zuid en het adviseren van de gemeente over de te nemen vervolgstappen. De tweede taak was het uitvoeren van een trac├ęstudie voor de eerste aanzet van de zuidelijke rondweg. Met de uitkomsten van dit onderzoek kon de gemeente Coevorden een strategische afweging maken om in te zetten en te investeren in een volledige aansluiting op de N34 ter hoogte van het Klooster of het opwaarderen van het huidig wegennet in Coevorden-Zuid.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Coevorden

Provincie
Drenthe

Aanvang project
januari 2011

Oplevering project
april 2011

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88ing. C.T. (Tim) Adema
hoofd kenniscluster en senior adviseur Verkeer en Vervoer

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact