0546 - 67 88 88

Ontwerp, realisatie Hoofdstraat en Bentickslaan Hoogeveen

Het project
In 2017 heeft de gemeente Hoogeveen de geactualiseerde ontwikkelingsvisie van het Stadscentrum in Hoogeveen vastgesteld. Een van de speerpunten is dat het stadscentrum aantrekkelijk en onderscheidend dient te worden. Daarom worden het Kerkplein en delen van de Hoofdstraat en Bentinckslaan opnieuw ingericht. De gemeente heeft het ontwerp hiervoor opgesteld, dat door Roelofs wordt uitgewerkt tot een uitvoeringsontwerp, waarna de werkzaamheden door Roelofs worden uitgevoerd. Dit zodat de openbare ruimte in juni 2019 een fijne en aantrekkelijke functie voor alle gebruikers heeft.

Bijzonderheden
Het project wordt uitgevoerd in het centrumgebied van Hoogeveen, waar gelijktijdig ook andere ontwikkelingen gaande zijn (bouwwerkzaamheden en de aanleg van een spiegelvijver). Tijdens de uitvoeringsperiode blijft het centrumgebied toegankelijk en verzorgt Roelofs de communicatie met de omgeving. Om het centrumgebied de fijne en aantrekkelijke uitstraling te geven, wordt onder andere natuursteen als bestratingsmateriaal toegepast. Daarnaast komen er betonelementen en worden er bomen geplant om het centrum de gewenste uitstraling te geven

Ga naar projectsite

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:
Ga naar projectsite

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Hoogeveen

Provincie
Drenthe

Aanvang project
december 2018

Oplevering project
juni 2019

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. P.J. (Peter) Gelink
Rayonmanager Oost

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact