0546 - 67 88 88

Opstellen fietsnota Coevorden

Het project
De provincie Drenthe heeft de ambitie uitgesproken om fietsprovincie nummer 1 te zijn. Het provinciale beleid beidt voor de gemeente Coevorden een goede basis om aan te hakken en om hier een eigen uitwerking aan te geven.

Roelofs heeft de opdracht gekregen om een fietsnota op te stellen waarin alle activiteiten op het gebied van de fiets samenkomen. De fietsnota dient een integraal product te zijn van mobiliteit en fietsen. Er wordt een koppeling gelegd met het mobiliteitsplan en de beleidsagenda Vrijetijdseconomie van de gemeente.

De fietsnota wordt voorzien van een uitvoeringsprogramma (fietsagenda) dat aanhaakt op de provinciale doelstellingen en regelingen. Daarmee biedt de fietsnota externe financiƫle kansen. Tevens biedt de fietsnota een goede mogelijkheid om met de diverse actoren (intern als extern) de richting van fietsen in (de gemeente) Coevorden meer vorm te geven.

Voor het opstellen van de fietsnota zal een inventarisatie worden uitgevoerd. In de inventarisatie zullen onder meer de fietsstructuur, fietsgebruik en veiligheid/comfort op de bestaande fietsstructuur worden vastgesteld. Aan de hand van de inventarisatie zal een analyse worden gemaakt. De analyse geldt als leidraad voor de uitwerking van concrete kwaliteitsimpulsende maatregelen.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
gemeente Coevorden

Provincie
Drenthe

Oplevering project
ntb

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. C.T. (Tim) Adema
hoofd kenniscluster en senior adviseur Verkeer en Vervoer

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact