0546 - 67 88 88

Opstellen nieuwe inrichting terrein DFDS Vlaardingen

Het project
DFDS Seaways in Vlaardingen heeft plannen om uit te breiden. De aankoop van een aanliggend terrein moet zorgen voor een aanzienlijke toename in opstelplaatsen voor trailers en geeft een mogelijkheid om onderdelen van de bedrijfsvoering anders in te delen. DFDS heeft Roelofs gevraagd om mee te denken in het proces.

In het proces doet Roelofs berekeningen wat betreft de afhandeling van verkeersbewegingen op het terrein en het omliggende wegennet. Aansluitend maakt Roelofs het ontwerp van de inrichting op het nieuwe terrein, die zo effici├źnt mogelijk dient te worden ingedeeld. Door korte lijntjes met de opdrachtgever zorgt Roelofs voor een passend ontwerp, dat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van DFDS. Door het opstellen van verschillende varianten worden verschillende mogelijkheden inzichtelijk gemaakt. De opdrachtgever kan op basis van deze varianten meedenken en een onderbouwde keuze maken.

Naast de verkeerstechnische input ondersteunt Roelofs DFDS ook in de communicatie met de gemeente Vlaardingen. DFDS is een belangrijke speler in het gebied en sluit met zijn terrein aan op de openbare weg. Om problemen op de aanrijdroutes te voorkomen is het belangrijk om goed overleg te hebben met de wegbeheerder. Hierin levert Roelofs voornamelijk verkeerskundige expertise, om gezamenlijk met de gemeente tot een goed gedragen plan te komen.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
DFDS Seaways

Provincie
Zuid-Holland

Aanvang project
juli 2017

Oplevering project
ntb

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. C.T. (Tim) Adema
hoofd kenniscluster en senior adviseur Verkeer en Vervoer

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact