0546 - 67 88 88

Raamcontract groot onderhoud asfalt Arnhem

Het project
Gemeente Arnhem heeft het groot onderhoud aan haar asfaltwegen middel een zgn. OMOP bestek aanbesteed. In dit geval ging het om 2 verschillende fictieve opdrachten, waarbij 2 plannen van aanpak werden ingediend naast 2 prijzen. Arnhem had hiervoor 2 weggedeeltes omschreven waarbij zowel overdag als ’s nachts moest worden gewerkt. De open posten in het onderhevige bestek staan middels de inschrijfstaat vast en dienen ter onderbouwing van de prijsvorming voor deze beide fictieve opdrachten. Roelofs scoorde op prijs en op de plannen.

Met name de combinatie van een zeer scherpe prijs als de doordachte plannen hebben ervoor gezorgd dat Roelofs als winnaar uit de bus kwam. De uitgekiende en gedetailleerde planning waarbij de stop- en controlemomenten en tijd voor werkzaamheden derden, duidelijk te lezen zijn en ook gehandhaafd worden, waren onderscheidend. Het werk wordt middels deelopdrachten gegund, waarbij na 1 jaar wordt bekeken of deze samenwerking meteen extra  jaar verlengd wordt.

Bijzonderheden
Voorafgaand aan het verstrekken van gunning van een deelopdracht, wordt expertise van Roelofs ingezet. Roelofs geeft zelf aan wat de beste maatregelen zijn om binnen de deelopdracht de juiste kwaliteit te kunnen garanderen. Deze maatregelen worden geheel volgens de inschrijfstaat in geld omgezet, of als bijwerk gezien. Na akkoord van gemeente Arnhem gaat het werk vervolgens in uitvoering. Tijdens de werkzaamheden hebben de lijnbussen ongehinderde doorgang.

Project in cijfers 
Het raamcontract omvat voor het 1e jaar een gegarandeerde omzet van € 700.000,=. Bij verlenging van het contract zal opnieuw deze omzet tot de voorwaarden behoren.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Arnhem

Provincie
Gelderland

Aanvang project
augustus 2014

Oplevering project
augustus 2015

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88D.J. (Jan) van Faassen
regiomanager Wegenbouw

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact