0546 - 67 88 88

Reconstructie Raccordement ‘t Harde

Het project
In de onderhandse aanbesteding van het Ministerie van Defensie heeft Roelofs het werk "Raccordement ’t Harde PO 2012" aangenomen. Dit omvat de reconstructie van het perron van Defensie gelegen tegenover het burger treinstation in ’t Harde. Middels dit perron en het aangrenzende rangeerterrein kan Defensie haar goederen zoals in te zetten materieel tijdens diverse oefeningen, op relatief eenvoudige wijze op transport zetten. Het perron bestaat uit een groot betonblok waaraan de laatste decennia niets is gebeurd, en haar huidige staat om een grote onderhoudsbeurt vraagt.

Bijzonderheden
De betonreparaties zijn in dit geval gegund aan Care 4 Concrete. Opgedane ervaringen in een eerdere samenwerking, de aanwezige expertise en de kwaliteit – prijsverhouding, hebben ervoor gezorgd dat dit bedrijf een waardig partner is in dit soort werken.

Project in cijfers
De oppervlakte van het betondek is ongeveer 8000 m2. Als eerste zal dit dek met asfalt worden uitgevuld, daarna zal een wapeningsdoek worden gelegd, om zodoende verdere scheurvorming te beperken. Aansluitend zal een tussenlaag en deklaag worden aangebracht. Op advies van Roelofs is bepaald dat deze mengsels zullen worden voorzien van gemodificeerde bitumen, positief bijdragend aan de sterkte van de asfaltlaag.

Voorafgaand is dan de zij – en kopkant van dit perron reeds door Care 4 Concrete gerepareerd met een hoogwaardige betonmortel. In totaal gaat het hierbij om een oppervlakte van ongeveer 300 m2.  Met deze reconstructie kan Defensie weer jaren vooruit.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Ministerie van Defensie, divisie Vastgoed en Beveiliging

Provincie
Overijssel

Aanvang project
2 september 2013

Oplevering project
1 november 2013

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88D.J. (Jan) van Faassen
regiomanager Wegenbouw

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact