0546 - 67 88 88

Stadsfietsroute Anninksweg Hengelo

Het project
In februari 2011 werd Roelofs gevraagd om een fotoinpassing te maken van de Anninksweg te Hengelo. Hierbij was het uitgangspunt om de toekomstige situatie goed in beeld te brengen. De Anninksweg is een onderdeel van de stadsfietsroute Driene en werd tussen de Grundellaan en de Bergweg ingericht volgens het  “auto te gast”  principe. De fietsers krijgen zo veel mogelijk voorrang. De fotoinpassing werd gebruikt om de omwonenden te informeren. Tevens werd de fotoinpassing gebruikt in nieuwsbrieven richting de bewoners. Zo hadden zij voor aanvang van de werkzaamheden een duidelijk beeld van de eindsituatie.

Bijzonderheden
Door het visualiseren van het ontwerp wordt er meer duidelijkheid gecreëerd bij de diverse betrokkenen, waardoor eventuele bezwaren in een vroeg stadium voorkomen of opgelost kunnen worden. Bijkomend voordeel bij het gebruik van 3D visualisaties is dat het bijdraagt aan een snellere projectvoorbereiding en dat het een grote toegevoegde waarde heeft bij het presenteren van plannen aan alle betrokkenen.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Hengelo

Provincie
Overijssel

Aanvang project
2011

Oplevering project
2011

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88ing. P.J. (Peter) Gelink
Rayonmanager Oost

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact