0546 - 67 88 88

Verbinding Arnhem Centraal - Nieuwe Plein

Het project
Door nieuwbouw van het station Arnhem Centraal gaat de looproute richting de binnenstad via het Nieuwe Plein. Met het project Verbinding Arnhem Centraal – Nieuwe Plein wil gemeente Arnhem voor een gebied met meer kwaliteit en groen dat een schakel vormt tussen Arnhem Centraal en de binnenstad. Middels realisatie van dit project wordt gezorgd voor brede loopzônes, een betere verkeersafwikkeling en goede bereikbaarheid voor de auto. Gemeente Arnhem heeft de markt en daarmee Roelofs uitgedaagd deel te nemen in de aanbesteding van dit project. Roelofs heeft een winnend Plan van Aanpak geschreven met een concurrerende prijs, het Plan was doorslaggevend en heeft ertoe geleid dat Roelofs dit mooie project gaat uitvoeren.

Bijzonderheden
De uitdaging voor de herinrichting van dit unieke stadsdeel van Arnhem ligt in een juiste afstemming van de realisatie en kwaliteit met het verkeersaanbod, bereikbaarheid van de aanwonende, de aanwezigheid van trolleybussen, de locatie van het station en grote aantallen geparkeerde fietsen. Tel daar de opgelegde fasering, de beperkte uitvoeringsduur en vele stakeholders maar bij op en dan wordt al snel duidelijk dat hier een grote mate van efficiency van Roelofs wordt verwacht. Dit is inmiddels bewezen op tal van referentie projecten en is ons niet vreemd. Met andere woorden: Wij gaan de uitdaging graag aan!

Project in cijfers
Dit project omvat met name een grote diversiteit aan kleinschalige werkzaamheden, welke in een korte gefaseerde periode worden uitgevoerd. Totale oppervlakte van de openbare ruimte die heringericht wordt is ongeveer 15000 m2.
Na afronding van deze reconstructie kunnen bewoners en bezoekers genieten van de meerwaarde die Roelofs gemeente Arnhem graag aanbiedt.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Arnhem

Provincie
Gelderland

Aanvang project
medio juni 2015

Oplevering project
eind oktober 2015

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88D.J. (Jan) van Faassen
regiomanager Wegenbouw

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact