0546 - 67 88 88

Verhardingsadvies Prikwei Aldeboarn

Het project
In het kader van diverse rioolvervangingen in de gemeente Boarnsterhim wordt o.a. in de Prikwei te Aldeboarn het riool vervangen. De gemeente wil op dit gedeelte een nieuwe asfaltconstructie aanbrengen. Van dit deel is in 2012 onderzoek uitgevoerd naar de opbouw en milieuhygiënische kwaliteit van de verhardingsconstructie. 
Op het resterende gedeelte van de Prikwei wil de gemeente onderhoudsmaatregelen uitvoeren aan de asfaltverharding. Voor dit gedeelte heeft de gemeente opdracht gegeven aan Roelofs om een verhardingsonderzoek uit te voeren en om voor de gehele weg een verhardingsadvies, de engineering en besteksvoorbereiding van de werkzaamheden uit te voeren. 
Om tot een verhardingsadvies te komen zijn een aantal constructieboringen uitgevoerd om inzicht te verkrijgen in de bestaande constructie. Het asfalt is onderzocht op de aanwezigheid van teer. Er heeft een bodemonderzoek plaatsgevonden ten behoeve van de vrijkomende grond. Aan de hand van de verkregen gegevens zijn twee alternatieven voor verhardingsconstructies opgesteld.

Project in cijfers
12x Constructieboringen
3x Milieuhygiënisch onderzoek asfalt conform CROW 210
2x Milieukundige keuring grond

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Boarnsterhim

Provincie
Friesland

Aanvang project
Voorjaar 2013

Oplevering project
Voorjaar 2013

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Steenwijk

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546-67 8888ing. J.P. (Johan) van der Ploeg
Rayonmanager Noord

Vestiging
Regiokantoor Steenwijk
Lindehof 12
8332 VD Steenwijk

Tel: + 31 (0) 521 52 00 64

Contact