0546 - 67 88 88

Verhardingsonderzoeken gemeente Losser

Het project
In opdracht van de gemeente Losser is voor de kernen de Glane, de Lutte, Losser en Overdinkel een grootschalig onderzoek uitgevoerd om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van de bestaande verhardingen, funderingen en grondsamenstelling.

Het meerledig onderzoek is onder andere om vroegtijdig eventuele problemen van milieukundige, grondmechanische, fundering technische en hydrologische aard te onderkennen

Hiermee kan in de ontwerpfase een goede keuze worden gemaakt omtrent hergebruik van diverse vrijkomende grond en bouwstoffen welke tijdens groot onderhoud aan de wegen en riolen vrijkomen en kan een kosteneffici├źnte en duurzame afweging worden gemaakt.

Bij het onderzoek zijn deflectiemetingen conform CROW 92 uitgevoerd, is de teerhoudendheid van asfaltkernen vastgesteld met de PAK- marker en  DLC- methode conform CROW 210 en is het milieukundig bodemonderzoek conform NEN 5740 uitgevoerd.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Losser

Provincie
Overijssel

Aanvang project
oktober 2012

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88ing. G. (Gerrit) Woudman
hoofd kenniscluster en senior adviseur Beheer en Onderhoud

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact