0546 - 67 88 88

Verkeersonderzoek Haardijk

Het project
Bestuursdienst Ommen-Hardenberg heeft Roelofs gevraagd om een verkeersonderzoek te houden naar vier opeenvolgende kruispunten op de Haardijk. Deze kruispunten zijn in beeld gebracht met verkeersonderzoek vanuit de lucht.

Vanwege de wetgeving rondom vliegen met drones is het onderzoek, naast een drone, op drie locaties uitgevoerd met hoogwerkers van maar liefst vijftig meter hoog. Hierdoor is het gelukt om binnen de wetgeving beelden te maken die net zo’n hoge kwaliteit en bereik hebben als met een drone. Met de beelden hebben we inzichtelijk gemaakt wat de verkeersstromen zijn, wat de snelheden zijn en hoe de verkeersafwikkeling is.

Dit is een perfect voorbeeld van de toegevoegde waarde van verkeersonderzoek vanuit de lucht. Voor de 4 kruispunten hadden we normaliter circa 20 personen in moeten zetten. Nu hebben we het met twee hoogwerkers, een drone en 4 camera’s in beeld weten te brengen, waarbij de analyses volledig automatisch zijn uitgevoerd met de software Data From Sky, waardoor we ook beschikken over de snelheden, verliestijden etc.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Bestuursdienst Ommen-Hardenberg

Provincie
Overijssel

Aanvang project
september 2018

Oplevering project
december 2018

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. P.J. (Peter) Gelink
Rayonmanager Oost

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact