0546 - 67 88 88

Verzwaren wegen buitengebied Tuil

Het project
In het kader van het integraal masterplan glastuinbouw voor Tuil zijn de wegen aangepast, voor de ontsluiting van de bedrijven langs de Bouwing en de Sint Antoniestraat. Het doel was het verbeteren van de passeerbaarheid en de inritten van de ondernemers dienden beter bereikbaar te worden.

Gedurende de uitvoering zijn de wegen Bouwing en Sint Antoniestraat voorzien van een nieuwe wegdek. De huidige teerhoudende asfaltverharding is verwijderd en op de bestaande fundering is een nieuwe asfaltconstructie aangebracht. Daarnaast is aan weerszijde van de rijbaan bermbeton aangebracht. Om de passeerbaarheid van vrachtauto’s te verbeteren zijn op een aantal locaties passeerplaatsen gerealiseerd. De passeerplaatsen zijn vormgegeven met betonplaten. Deze betonplaten zijn ook toegepast bij inritten aanliggende bedrijven om het in- en uitrijden te verbeteren.

Bijzonderheden
Het project diende in een erg kort tijdsbestek uitgevoerd te worden, om de aanliggende bedrijven zo min mogelijk overlast te bezorgen. Daarnaast diende tijdens de uitvoering de wegen begaanbaar te zijn en de bedrijven bereikbaar. Op een aantal vooraf vastgestelde dagen kon één van de wegen voor een korte tijd geheel afgesloten worden, om zo bijvoorbeeld de asfaltwerkzaamheden uit te voeren.

Project in cijfers
6 weken uitvoeringstijd
2320 ton asfalt
6850 m2 Meshtrack
2650 m1 bermbeton
316 st betonplaten

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
AVRI

Provincie
Gelderland

Aanvang project
19 september 2016

Oplevering project
november 2016

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Veenendaal

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88