0546 - 67 88 88

VISSIM onderzoek Platanenlaan Zevenaar

Het project
Vanwege de realisatie van een brede school aan de Platanenlaan is de behoefte ontstaan naar een onderzoek naar de verkeersafwikkeling rondom de brede school. Door de komst van de brede school zijn er een aantal varianten ontworpen voor het parkeerterrein. Deze varianten hebben een verschillend aantal parkeerplaatsen, maar ook verschillende ontsluitingen.

Roelofs heeft een onderzoek uitgevoerd met behulp van VISSIM naar de verkeersafwikkeling op en rond de Platanenlaan te Zevenaar. De verschillende ontwerpen zijn  samen met de verkeerssituatie ingevoerd in het model en gesimuleerd. Op basis van de simulaties is de verkeersafwikkeling op zowel het parkeerterrein zelf als op de Platanenlaan geanalyseerd. Daarnaast is er een 3D-visualisatie van de verkeersafwikkeling aangemaakt. De combinatie van een analyse en een visualisatie zorgt voor een gedegen en presenteerbare onderbouwing.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Zevenaar

Provincie
Gelderland

Aanvang project
November 2012

Oplevering project
Februari 2013

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Den Ham

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546 67 88 88ing. C.T. (Tim) Adema
hoofd kenniscluster en senior adviseur Verkeer en Vervoer

Vestiging
Hoofdkantoor Den Ham
Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham
Tel: +31 (0) 546 67 88 88

Contact