0546 - 67 88 88

Engineering Waterpoortsgracht te Sneek

De gemeente Súdwest-Fryslân is voornemens om de Waterpoortsgracht in hartje Sneek aan te pakken. De gemeente is al jaren bezig om rondom de voormalige stadsgrenzen meer groen terug te brengen in het straatbeeld. Zo willen zij graag groen gaan aanbrengen op de Waterpoortsgracht. Op het Martiniplein is enkele jaren terug al reeds groen teruggebracht, nu is de intentie van de gemeente deze groenstrook door te trekken tot aan de bekende Waterpoort in Sneek.

Súdwest-Fryslân heeft aan Roelofs gevraagd om een ontwerp op te stellen met de mogelijkheden tot het door verlengen van de groenstrook en tevens het aantal parkeerplaatsen te handhaven. Tevens wil de gemeente graag een beeld krijgen van de bijbehorende kosten van A t/m Z voor deze betreffende werkzaamheden om budget te kunnen aanvragen. Aangezien Roelofs in Sneek zit gevestigd en men wel raad weet met deze uitvragen is dit een werk wat voor haar op het lijf is geschreven.

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Projectinformatie

Opdrachtgever
Gemeente Sudwest-Fryslan

Provincie
Friesland

Aanvang project
2018

Oplevering project
2019

Expertises

Contactgegevens

Roelofs Sneek

E-mail
info@roelofsgroep.nl

Telefoon
0546- 67 88 88ing. J.P. (Johan) van der Ploeg
Rayonmanager Noord

Vestiging
Regiokantoor Steenwijk
Lindehof 12
8332 VD Steenwijk

Tel: + 31 (0) 521 52 00 64

Contact