0546 - 67 88 88

Academy

Als kennispartner op het gebied van de (her)inrichting van de openbare ruimte gaan wij graag met opdrachtgevers, onderwijsinstellingen en eindgebruikers in gesprek over de innovaties die binnen de verschillende kennisvelden in ontwikkeling zijn.

Het delen en ontwikkelen van kennis en kunde is binnen onze organisatie samengebracht in de Roelofs Academy. Via dit instituut stimuleren we kennisdeling niet alleen, maar moedigen we ook duurzame innovatie aan en proberen we mensen te boeien en te binden voor het vakgebied.

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:

Testimonial

Windesheim docent bouworganisatie Civiele Techniek, Windesheim

“Sinds 2011 laten we de 2e jaars studenten Civiele Techniek deelnemen aan de D&C Masterclass, geheel verzorgd door Roelofs. Deze masterclass sluit perfect aan op ons D&C project dat studenten op school doorlopen. Studenten worden bij Roelofs uitgedaagd om in één dag een plan van aanpak en prijs van een actueel project te maken. De volgende dag komt Roelofs naar Windesheim, wordt een gedegen terugkoppeling naar studenten gegeven en de uitslag bekend gemaakt. Het verdiepen in een D&C project en presteren onder tijdsdruk vinden onze studenten ‘super leerzaam’. Deze Masterclass zorgt voor een prachtige verbinding van school met het werkveld.”