0546 - 67 88 88

Historie

In Amerika wordt John F. Kennedy tot president gekozen. De Sovjet-Unie lanceert de Spoetnik met twee honden erin en brengt deze veilig terug op aarde. Dichter bij huis, in Rotterdam, opent prinses Beatrix de Euromast en maken we in Amsterdam kennis met het fenomeen ‘nozems’. De economie bloeit op en de werkloosheid onder de Nederlandse bevolking is minder dan 1%. Het wegverkeer groeit snel. In 1960 heeft één op de zes huishoudens een auto en rijden er 148.000 vrachtauto’s.

Een daarvan behoort toe aan Herman Roelofs, een opmerkelijke ondernemer uit het Overijsselse Den Ham. Gezegend met een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen. Hij gaat zand vervoeren voor eigen rekening en risico. “Kiek’n wat ’t wordt’. Maar al snel wil Herman Roelofs meer. Hij droomt van iets moois.

Inmiddels bestaat Roelofs 57 jaar en is het bedrijf een halve eeuw onderweg. In deze periode ontwikkelt de onderneming zich van zandtransporteur tot een toonaangevende infraspecialist en vertrouwde partner bij de (her)inrichting van de openbare ruimte. Al deze jaren is er gewerkt aan duurzame vernieuwing van de Nederlandse infrastructuur. Er is veel gebeurd, bedacht, geprobeerd en gerealiseerd. Daar kunnen we trots op terugkijken en dat doen we ook. Maar liever nog kijken we vooruit. Naar de komende 50 jaren in het algemeen en naar de toekomst van Noord-, Oost- en Midden-Nederland in het bijzonder.

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in: