0546 - 67 88 88

iASSET

iASSET: Hét beheersysteem voor de openbare ruimte

iASSET is hét beheersysteem voor de openbare ruimte, ingericht in 10 thema’s die ieder een eigen vakgebied bevatten. Voor ieder vakgebied heeft zich een strategisch partner verbonden aan iASSET. Voor het thema verhardingen is dit Roelofs.

iAsset Beheer openbare ruimte Roelofs Den Ham

Beheer eenvoudig gemaakt
Beheer van objecten in de openbare buitenruimte hoeft niet complex te zijn. iASSET biedt altijd een compleet beeld van alle objecten en sluit naadloos aan op de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Met één muisklik krijg je inzicht in de locatie, beschrijving, kwaliteit, onderhoudsplanning en kosten van objecten; individueel, per groep of in een specifiek gebied. Alles direct zichtbaar op kaarten of foto’s. Bovendien stel je in een handomdraai overzichten voor meerjarenramingen of themakaarten samen. Dit alles vanuit één gebruiksvriendelijk systeem dat overal beschikbaar is.

Door specialisten
iASSET bevat alle objectthema’s binnen de openbare ruimte, van verhardingen en gebouwen tot groen en verlichting. Dat is mogelijk omdat het systeem ontwikkeld is met vakspecialisten. Zij hebben hun kennis gebundeld in de verschillende thema’s. Zo weet je zeker dat alle informatie correct is en aansluit bij de nieuwste normen, standaarden en methodieken.

De voordelen van iASSET op een rij:
• Alle objecten in één overzicht
• Complete informatie op alle niveaus
• Eenvoudige navigatie
• Voldoet aan alle standaarden en is BGT-proof
• Altijd toegang in de cloud
• Ontwikkeld door specialisten
• Snelle implementatie
• Lage kosten

Helder totaaloverzicht van uw bezit
Met iASSET heeft u als beheerder een helder totaaloverzicht van uw bezit, zoals riolering, wegen, groenvoorzieningen, verlichting, kabels, leidingen en andere buitenzaken.

Kijk voor meer informatie over iASSET op de website www.iasset.nl!

Productblad iASSET

Foto's

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:ing. G. (Gerrit) Woudman
hoofd kenniscluster en senior adviseur Beheer en Onderhoud

Dorpsstraat 20
7683 BJ Den Ham

g.woudman@roelofsgroep.nl
0546 67 88 88

Contact

Deel deze pagina