0546 - 67 88 88

Brancheorganisaties

Goede service en hoge kwaliteit staan hoog in het vaandel binnen Roelofs. Naast onze kwaliteitsmanagementsysteem, regulier uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken en een klachtenregeling vinden we het ook belangrijk om aangesloten te zijn bij externe brancheorganisaties die onze kwaliteit bevorderen en regulier beoordelen.

Bewuste Bouwers is een gedragscode voor bouwplaatsen.
Imagoverbetering en professionalisering van het omgevingsmanagement zijn ons doel. 
Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw, verenigt, verbindt én ondersteunt bedrijven in de bouwsector en infrasector.
Branchevereniging voor zand- en grindproducenten in Nederland. Cascade heeft momenteel 9 leden. Deze vertegenwoordigen ongeveer 75% à 85% van de Nederlandse grind- en industriezandproductie. De leden van Cascade richten zich vooral op de winning van grind en industriezand voor gebruik in de beton- en asfaltindustrie.
De European Foundation for Business Qualification ( EFBQ ) bevordert, toetst en kwalificeert strategisch- en anticiperend ondernemerschap in een netwerk van ondernemingen die van elkaar willen leren.
NVB is een brancheorganisatie voor professionele projectontwikkelaars en (ontwikkelende) bouwondernemingen. Bij NVB staat het belang van de leden centraal.  Om deze belangen zo goed mogelijk te behartigen, is NVB een informele, zeer slagvaardige organisatie. Een organisatie met korte lijnen waardoor er snel op wensen van de leden, maar ook op ontwikkelingen in de markt kan worden gereageerd.

SBIB staat voor Stichting Beoordeling Integriteit in de Bouwnijverheid. SBIB registreert bouwbedrijven die een bedrijfscode hebben ingevoerd conform het SBIB model. De SBIB code heeft vooral betrekking op de relatie tussen opdrachtgever en aannemer, en de mededingingsaspecten die daarbij een rol kunnen spelen. SBIB staat open voor bedrijven in de bouwnijverheid.

De VBW (Vakgroep Bitumineuze Werken) bestaat uit leden van Bouwend Nederland die zowel asfalt produceren als verwerken. De vakgroep bevordert de toepassingen van asfalt. Verder werkt de vakgroep mee aan regelgeving, geeft aandacht aan het milieu en verzorgt voorlichting over het product asfalt. 
De NSTT heeft als doel het stimuleren van de ontwikkeling en bevordering van sleufloze technieken, alsmede het funderen en uitdragen van de maatschappelijke voordelen hiervan. De vereniging biedt antwoord op uw individuele vragen en probeert in de collectiviteit van de sector grotere vraagstukken gezamenlijk op te pakken.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in: