0546 - 67 88 88

Kennispartners

Roelofs werkt in verschillende samenwerkingsverbanden aan het vergroten van kennis. Hiermee wordt o.a. de algehele kennis in de branch gedeelt en gezamenlijke innovatieprojecten opgezet en geïnitieerd.

Er worden actieve samenwerkingsvormen gezocht over uitwisselen van kennis en werkzaamheden. Een overzicht van de samenwerkingsverbanden waar Roelofs bij is aangesloten:

GOA infra Groep is een initiatief van de gezamenlijke infra bedrijven in Noord-Nederland. GOA Infra Groep organiseert en faciliteert opleidingen in het kader van het lerend werken.

Sinds 1993 is voor de bestratingbranche een erkenningsregeling tot stand gekomen: Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf, kortweg: SEB. Bedrijven die door deze stichting als erkend bestratingsbedrijf zijn gecertificeerd, voldoen continue aan een hoge standaard. 

InfraVak is een stichting, gevormd door een aantal aannemingsbedrijven uit Gelderland en Overijssel op het gebied van de grond-, water- en wegenbouw (GWW). Leerlingen uit Noord- en Oost-Nederland zijn in dienst bij InfraVak, werken bij één van de aangesloten infrabedrijven en volgen hun opleiding op een ROC.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in: