0546 - 67 88 88

Samenwerkingsverbanden

Roelofs werkt intensief samen met verschillende partners met als doel bundeling van competenties en kennis van ketenpartners om de gemeenschappelijke ambities te delen en aan te scherpen.

Het Asfalt Kennis Centrum (AKC) is opgericht door MKB infrabedrijven uit de sector asfaltwegenbouw. Het AKC wordt gevormd door twaalf bedrijven met eigen asfaltproductielocaties verspreid over heel Nederland. Het doel van de organisatie is kennis toegankelijk te maken voor de leden.
Grote aannemers hebben eigen researchmogelijkheden die kleinere bedrijven missen. Het Asfalt Kennis Centrum zorgt ervoor dat kennis gedeeld kan worden maar dat ook de kleinere bedrijven meer mogelijkheden hebben tot het uitvoeren van onderzoek.

AKROH is een unieke en ambitieuze organisatie in de asfaltconserveringsbranche.

Uniek door de intensieve samenwerking tussen AKROH en leveranciers van bitumen en steenslag. Ambitieus door het realiseren van optimale slijtlagen en overige asfaltconserveringsproducten.

Asfalt Productie Westerbroek.
Flua leidingrenovatie is een dochteronderneming van Roelofs en voert specialistische werkzaamheden uit op het gebied van renovatie en reparatie van leidingen. Flua heeft meer dan 30 jaar ervaring in het renoveren en repareren van leidingsystemen. www.flua.nl
UR Cool is een joint venture van Unica Installatiegroep en Roelofs. In een project komen de expertises van beide partijen samen. Roelofs ontwikkelt het bedrijventerrein en exploiteert de aanliggende zandwinning. Unica heeft de technische knowhow voor de ontwikkeling en aanleg van het UR Cool systeem.

ASPARi ("Asfalt Sector Professionalisering, Research & Innovatie") is een netwerk van organisaties die met elkaar samenwerken ter versterking van de professionaliteit in Asfaltwegenbouw. Door ontwikkelingen in de afgelopen jaren zijn de randvoorwaarden en opgaven voor deze sector ingrijpend veranderd. In 2007 hebben een aantal bedrijven uit de sector, de Founders, het besluit genomen hun krachten te bundelen en in ASPARi samen te werken. De Founders vertegenwoordigen samen ruim 80 procent van de sector en verwerken in Nederland meer dan 8 miljoen ton asfalt per jaar.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in: