Terminalbeheer

Terminalbeheer

Aanleg

Door de toenemende transportbewegingen en de economische groei is de vraag naar de aanleg en uitbreiding van bedrijfsterreinen toegenomen. Met name logistieke knooppunten zoals bijvoorbeeld havengebieden worden in hoog tempo terminals ontwikkeld.

Gezien de kennis en ervaring in aanleg en onderhoud van dit soort verhardingen en terreinen kan Roelofs optimaal op deze ontwikkeling inspelen.

Wij verzorgen graag voor u het gehele traject, van planvorming tot onderhoud. Hierbij zetten wij onze grote diversiteit aan expertises graag in om voor de klant een hoogwaardig product te ontwikkelen en te realiseren waarbij de opdrachtgever geheel ontzorgd wordt, maar toch de maximale inspraak houdt.

Terminalbeheer

Beheer

U wilt geen omkijken hebben naar uw (haven) terrein. Onderhoud en herstelwerkzaamheden dienen zo snel mogelijk te worden verricht, waarbij de processen op de terminal niet gestoord worden.

Voor Roelofs is dat als integrale kennispartner op het gebied van haventerreinen en terreinbeheer geen probleem. Met name bij logistiek complexe terreinen met meerdere stakeholders en verschillende belangen is Roelofs onderscheidend.

Zowel onderhoud aan verhardingen, maar ook aan kunstwerken, spoorwegen, elektrotechnische installaties en hekwerken behoren tot de corebusiness. Kortom, dé partner voor full service facility!

Terminalbeheer

Rioolreiniging en inspectie

Voor diverse opdrachtgevers bewaakt Roelofs de status van het riool, zodat deze blijft voldoen aan de gestelde eisen van de milieuvergunning.

Naast het bewaken van de vergunningseisen voeren we inspecties uit zodat vroegtijdig gebreken in het rioolstelsel zichtbaar worden. Hierdoor wordt de kans op calamiteiten en de daarbij behorende overlast voorkomen.

Onze aanpak van begin tot eind is als volgt:

  • Bureau studie naar de ligging van de kabels, leidingen en riolering op de terminal
  • Inzicht verkrijgen in de eisen en uitgangspunten waaraan de riolering minimaal moet voldoen
  • Opstellen van een reiniging- en inspectieplan
  • Uitvoeren van reiniging en inspectie
  • Evaluatie naar aanleiding van de inspectierapportage
  • Opstellen van een maatregelplan
  • Uitvoeren van reparaties

Terminalbeheer

Referenties

Roelofs is op verschillende manieren betrokken bij uiteenlopende werken op terminals. Hieronder een kleine selectie van werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in: