0546 - 67 88 88

Werken bij Roelofs

Onze medewerkers leveren de kwaliteit die onze opdrachtgevers van ons verwachten. Omdat wij onze klanten goed willen blijven bedienen, creëren wij een werkomgeving die uitdagend, eerlijk en motiverend is.

Onze medewerkers beschikken over de juiste actuele kennis en vaardigheden om hun functie optimaal uit te oefenen.
Daarnaast hechten wij er veel waarde aan dat onze medewerkers onze  kernwaarden uitdragen: integriteit, klantgerichtheid, discipline, respect, loyaliteit, enthousiasme en werkplezier.

Wij stimuleren onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en verbeteren. Dit doen we uiteraard door de medewerkers externe cursussen aan te bieden, maar ook via unieke  (door Roelofs samengestelde) programma's waarin we groepsgewijs aandacht besteden aan thema’s  en aspecten waarvan zowel de medewerker als de opdrachtgever beter wordt.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:A. (Arjan) Grimme Hoofd Personeel & Organisatie

Contact

Testimonial

medewerker Stage- en Afstudeercoördinator , Windesheim

“Praktijkervaring blijkt steeds weer een belangrijk onderdeel van de beroepsvorming. Door uw tijd en energie heeft de student veel ervaring op kunnen doen, welke onmisbaar is voor het verdere vervolg van zijn/haar studie. Wij willen u hartelijk danken voor het bieden van een stageplaats aan onze studenten. Op deze manier levert u een bijdrage aan het leer- en praktijkproces van onze studenten.”