0546 - 67 88 88

Stage / Afstuderen

HBO en WO stages en afstudeertrajecten
Jaarlijks stelt Roelofs een aantal stage- en afstudeerplaatsen ter beschikking. Er zijn een aantal studenten die kennismaakt met Roelofs door deel te nemen aan de D&C dag. Dit is een dag waarbij een aanbesteding wordt gesimuleerd aan de hand van bestaande cases. Een uitgelezen mogelijkheid om je voor te bereiden op het echte werk!  De stages kunnen binnen diverse kennisclusters plaatsvinden en binnen de diverse afdelingen binnen de organisatie. Denk hierbij niet alleen aan Civiel Technische opleidingen maar ook op bedrijfkundig, financieel en HRM gebied zijn er mogelijkheden.

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in:K.J.J.C. (Katja) Mackus HR-functionaris

Contact

Testimonial

medewerker Stage- en Afstudeercoƶrdinator , Windesheim

“Praktijkervaring blijkt steeds weer een belangrijk onderdeel van de beroepsvorming. Door uw tijd en energie heeft de student veel ervaring op kunnen doen, welke onmisbaar is voor het verdere vervolg van zijn/haar studie. Wij willen u hartelijk danken voor het bieden van een stageplaats aan onze studenten. Op deze manier levert u een bijdrage aan het leer- en praktijkproces van onze studenten.”