0546 - 67 88 88

Traineeship

Ben je (net) afgestudeerd en barst je van talent, dan is een traineeship binnen Roelofs een passende oplossing. Roelofs biedt (net) afgestudeerden de mogelijkheid om een traineeship van twee jaar binnen de units wegenbouw, advies en ontwerp, planontwikkeling en zandwinning te volgen.

Gedurende het traineeship zal je kennis en ervaring op doen in het adviseren, ontwerpen en calculeren van bepaalde projecten en het realiseren van deze projecten. Hierbij kun je denken aan de volgende functies: assistent uitvoerder, werkvoorbereider, calculator en assistent ontwerper.

Roelofs heeft een traineeprogramma vastgesteld. Dit wordt vormgegeven door middel van een POP en wordt samengesteld in overleg met je begeleider waarin jouw wensen centraal staan. Het is tenslotte jouw ontwikkeling en dit staat voorop binnen Roelofs.

Tijdens het traineeprogramma word je begeleid door de leidinggevende van de afdeling. Daarnaast heb je gedurende het gehele traineeprogramma een coach waar je terecht kunt met algemene vragen en/of problemen. Je coach houdt het traineeprogramma bij en helpt jou bij het behalen van je leerdoelen.

Contact opnemen

Heeft u een vraag suggestie of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor de Roelofs nieuwsbrief
Ik ben geïnteresseerd in: