Stage en afstuderen

Jaarlijks stelt Roelofs een groot aantal stage- en afstudeerplaatsen ter beschikking. De stages kunnen binnen diverse kennisclusters plaatsvinden en binnen de diverse afdelingen binnen de organisatie. Denk hierbij niet alleen aan Civiel Technische opleidingen maar ook op bedrijfskundig, financieel en HRM gebied zijn er mogelijkheden.

Er zijn een aantal studenten dat kennismaakt met Roelofs door deel te nemen aan een masterclass. Dit is een dag waarbij een aanbesteding wordt gesimuleerd aan de hand van bestaande cases. Een uitgelezen mogelijkheid om je voor te bereiden op het echte werk!

Per jaar ontvangen wij gemiddeld…

45 stagiairs

10 afstudeerstagiairs

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer over ons bedrijf!

"Ik werk altijd aan meerdere projecten"

Melanie Naber, assistent-ontwerper bij Roelofs:

“Techniek zit bij ons in de familie. Mijn vader is ook bij Roelofs begonnen, en ik ging vroeger al mee naar het werk met hem.” Tijdens haar opleiding Civiele Techniek liep Melanie stage bij het ingenieursbureau van Roelofs. Daar hield ze een bijbaan aan over, en na het afstuderen kwam ze volledig in dienst als assistent-ontwerper. “Ik werk altijd aan meerdere projecten. Het is dus heel veelzijdig werk, waarbij je veel met mensen te maken hebt.

“Het is heel veelzijdig werk, waarbij je veel met mensen te maken hebt.”

Voor een project in Arnhem ben ik bijvoorbeeld omgevingscoördinator en heb ik contact met omwonenden en bedrijven. Ook beheer ik de projectwebsite en de Facebookpagina van het project. Ik heb daarom altijd een fotocamera in de auto liggen. Zo kan ik mensen laten zien wat wij doen.”


Heeft u een vraag of opmerking?