Nieuws

Phoenix Chip Spreader legt eerste slijtlagen aan

15-08-2013

De Phoenix Chip Spreader is op de Nederlandse wegen nog relatief onbekend. Het is dan ook een opvallende verschijning in de lime groene huisstijlkleuren en de bijzondere opbouw. Maar als het aan AKROH Slijtlagen ligt wordt deze unieke machine al snel een vertrouwd gezicht bij het aanbrengen van slijtlagen.

Na zich in met name Engeland al bewezen te hebben is deze innovatieve machine speciaal naar Nederland gehaald. Met name voor het aanbrengen van grotere oppervlakten slijtlagen is de Phoenix uitermate geschikt. De eerste projecten draaide de Phoenix Chip Spreader nog in de originele kleuren, maar inmiddels is de machine gespoten in de nieuwe lime groene huiskleur van AKROH Slijtlagen.

Het grote voordeel van het werken met deze machine is dat de steenslag zeer nauwkeurig is te doseren. De machine strooit zo gelijkmatig, dat uiteindelijk ook minder materiaal nodig is voor een goed resultaat. Daarnaast zorgt de verwerkingssnelheid ook voor minder verkeershinder door kortere wegafsluitingen.

De AKROH Slijtlagen is een samenwerking tussen KWS, Roelofs en Oosterhof Holman.
Meer informatie over de AKROH in het algemeen en deze innovatie machine is te raadplegen via www.akroh-slijtlagen.nl