Nieuws

Prettige feestdagen en een voorspoedig 2019!

04-12-2018

Het einde van 2018 is in zicht! In deze periode kijken we terug op het afgelopen jaar én naar de ontwikkelingen voor de toekomst.

Successen vieren en kritisch zijn op wat beter kan, is de basis voor een gezonde toekomst. De woorden van Herman Roelofs “Wat kunnen we morgen beter doen” inspireren iedere dag opnieuw. Wij laten graag zien hoe wij meer waarde aan ruimte creëren. Dit doen we samen met onze medewerkers, partners en klanten want samen sta je sterker en dat geeft energie!

Het jaar 2019 laat niet lang meer op zich wachten. Met uitdagende projecten en gezond ondernemerschap gaan wij dit jaar vol enthousiasme tegemoet.Wij danken u voor het vertrouwen dat u het afgelopen jaar in ons hebt gesteld.

De Roelofs’ visie op Ruimte staat weer centraal in een nieuwe uitgave van R2Vision. Met een terugblik op de recente successen en vooral een vooruitblik op de mooie ontwikkelingen voor de toekomst, willen we u meenemen in onze ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn. issuu.com/roelofs0/docs/r2vision2018_digitaal