Meer waarde aan ruimte

Meer waarde aan ruimte is alleen haalbaar door samen te werken en kennis te delen. Als integrale kennispartner beheerst Roelofs het totale traject van een project en kunnen we meer waarde aan ruimte geven: van advies en ontwerp, tot realisatie, beheer en onderhoud. Daarnaast leidt het delen van kennis, het aangaan van partnerschappen en vroeg in processen aansluiten tot het beste resultaat voor zowel mens als natuur.

“Samen Sterker, dat geeft Energie”

Meer waarde aan ruimte vraagt om nieuwe samenwerkingsvormen

Gerard Hoiting, algemeen directeur

Kennis delen en verder denken met het oog op de toekomst; Roelofs kijkt niet alleen naar de openbare ruimte en de te gebruiken materialen, maar wil vooral ‘meer waarde aan ruimte’ creëren. ‘Meer waarde aan ruimte’ is een ruimte waarin de eindgebruikers zoals maatschappij en natuur een gelijkwaardige relatie hebben én elkaar versterken. De leefomgeving van mens, dier en natuur is in balans en in de ontwikkeling van de ruimte is oog voor álle belangen.

De woorden van Herman Roelofs “Wat kunnen we morgen beter doen” inspireren iedere dag opnieuw. Wij laten u graag zien hoe wij samen met onze medewerkers, partners en klanten “Meer waarde aan ruimte creëren:

Roelofs’ visie op Ruimte: R2Vision

In het magazine R2Vision laten we zien hoe we ‘meer waarde aan ruimte’ creëren: Roelofs’ visie op ruimte. Wij delen onze visie en inspireren tot nieuwe samenwerkingen, innovatieve benaderingen en integrale projecten. Klik hier voor eerdere edities.

 

Bekijk hier de editie van 2018

Wat heeft een hardloopwedstrijd te maken met het aanleggen van een weg?

De BRAVO-run werd georganiseerd door Roelofs die in opdracht van de provincie Utrecht de nieuwe weg aanlegt. Met de run willen we de omgeving bedanken De hardloopwedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met de RunnersClub Woerden.

bekijk de promotiefilm

Dichterbij de medewerkers, klanten en werkomgeving

Op 16 mei 2019 opende Roelofs een regiokantoor in Weesp. Door de opening aan de Nesland 5 in Weesp heeft Roelofs nu zeven vestigingen. Hierdoor staat het bedrijf dichterbij de medewerkers, klanten en werkomgeving.

 

Lees meer

Grootste drijvende zonnepark van Europa

Het drijvende zonnepark is 6 hectare groot, bestaat uit 23.000 zonnepanelen en heeft een vermogen van 8,4 megawatt.

Deze extra functie van onze zandwinning in Tynaarlo helpt ons in de reductie van onze CO2-uitstoot en in onze ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn.”

 

Lees meer

Heeft u een vraag of opmerking?