Nieuws

Topsport tijdens CSI Twente

19-06-2019

Van 16 tot en met 23 juni 2019 is het weer genieten voor paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland tijdens de 45ste editie van het internationale sportevenement CSI Twente. Roelofs is al jaren één van de hoofdsponsors van dit evenement met een unieke mix van sport, business, culture en entertainment.

Het belooft een zeer bijzondere editie te worden! Voor de derde keer na 1989 en 1994 is het Twentse paardendorp gastheer van de Longines FEI Nations Cup™ Jumping & Dressage of the Netherlands. Hiermee promoveert het evenement tevens naar een unieke vijfsterrenstatus. De internationale klassieker op het Erve Maathuis mag zich sowieso verheugen in een grote populariteit bij bezoekers en deelnemers. De historisch gegroeide mix van sports, business, culture en entertainment maakt CSI Twente tot een allround evenement voor een zeer gevarieerd publiek.

Al jaren is Roelofs één van de hoofdsponsors van dit internationale evenement en wij maken graag gebruik van deze bijzondere ontmoetingsplek om relaties te ontvangen.