Nieuws

Topsport tijdens CSI Twente

14-06-2018

Van 12 tot en met 17 juni 2018 is het weer genieten voor paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland tijdens het internationale sportevenement CSI Twente. Roelofs is al jaren één van de hoofdsponsors van dit evenement met een unieke mix van sport, business, culture en entertainment.

Een kleine twee maanden voor aanvang van de World Equestrian Games in Tryon (North Carolina) komen toppers uit de internationale springsport weer naar Geesteren voor de 44e editie van CSI Twente. De internationale klassieker op het Erve Maathuis.

Nieuw dit jaar is de toevoeging van een specifieke fair voor exclusieve streekproducten uit het nationaal landschap Noordoost-Twente. Onder het motto ‘Proef Ondernemend Noordoost-Twente’ worden bezoekers uitgenodigd kennis te maken met een geselecteerd aanbod van culinaire hoogstandjes die het gebied rijk is (The Taste of Twente).

Al jaren is Roelofs één van de hoofdsponsors van dit internationale evenement en wij maken graag gebruik van deze bijzondere ontmoetingsplek om relaties te ontvangen.

Kijk hier voor meer informatie en het programma.